Bag om OnlineBloggen

bag om

Jeg hedder Philip Løvland, og det er mig der står bag onlinebloggen.dk

Jeg har arbejdet aktivt SEO, linkbuilding og online markedsføring siden 2009, både med egne webshops og sider, som SEO konsulent på bureau og som selvstændig konsulent.​

OnlineBloggen er her hvor jeg vil dele ud af alle de tanker, ideer og gode råd jeg har, både inden for online markedsføring og effektivitet og livsstilsdesign.

philip løvland

Effektivitet

Jeg må nok indrømme at jeg kan være lidt doven (jeg plejer at kalde det effektiv) af natur – der er ingen grund til at jeg skal lave noget manuelt hvis det kan gøres automatisk, og ingen grund til at lave noget hvis man kan slippe for det.

Samtidig kæmper jeg med en irriterende blanding af perfektionisme og oversprings-syndrom der gør at jeg kan have svært ved at komme ud over rampen med tingene (f.eks. har jeg været omkring 3,5 år om at starte denne blog –først kunne jeg ikke finde det rigtige navn, så ikke det rigtige tema, så blev mine tekster ikke gode nok osv. osv. osv.

Men hey – erkendelse er det første skridt på vej til forbedring, og jeg bliver hele tiden bedre til at få tingene gjort.

Det kommer du nok også til at læse en del om herinde

Kontakt mig

Du er altid meget velkommen til at sende mig en mail på [email protected]