Værktøjer jeg bruger

Her kan du se en (lang) liste over alle de værktøjer jeg normalt bruger.

Listen er lang, så det er en god ide at bruge indholdsfortegnelsen til højre

Som den online marketer jeg er har jeg selvfølgelig affiliate-links der hvor det er muligt, og jeg er selvfølgelig ikke ansvarlig for din oplevelse med produktet - jeg skriver bare hvad der har virket for mig.

Er der et godt værktøj som du tænker jeg burde bruge så send mig endelig et link eller skriv en kommentar

Rank tracking

SerpFox - Serpfox er rank tracking uden så meget nonsens. Der er ikke nogen fancy funktioner, men det holder styr på mine søgeord, og det er jo det vigtigste.


Webhosting / Domænekøb

Unoeuro - De er simpelthen mine go-to-guys når det kommer til hosting. Jeg forsøger at få så meget som muligt over hos dem, og der er ingen grænser for det gode der er at sige om dem - lynhurtigt svar på supporten, ingen nedetid, hurtige servere og et helt utroligt billigt produkt som alligevel fejer konkurrenterne af banen. En klar klar anbefaling til alle

Webhosting.dk - Det er her jeg køber alle mine domæner. Deres interface er ikke helt sådan lige at gennemskue, men når man har prøvet det er par gange går det rimeligt hurtigt at købe et domæne, og så kan du få det til kun 44 kr. - Danmarks billigste pris

TrafficPlanetHosting - Jeg har netop oprettet mig hos TrafficPlanetHosting hvor jeg f.eks. har siden her hostet. Den store fordel her er at man har 1-click installering af gratis SSL-certifikater, og så er supporten super god, hurtig og hjælpsom.

Ud over Unoeuro og Webhosting.dk bruger jeg også følgende webhosts til at hoste mine mange sider11

 • Azehosting - Rigtig fine priser og rigtig god support. Var nok mine favoritter hvis ikke Unoeuro var så gode
 • Yayhosting - Fin dansk hosting
 • Tordenbox - Fin dansk hosting
 • Meebox - Jeg ville aldrig hoste en side jeg skulle tjene penge på hos Meebox der i lang tid har kæmpet meget med lav oppetid, men til hosting af link-sider er de fine nok
 • Gigahost - Deres pakke koster en del, men der er mulighed for uendeligt mange domæner, så til ting (f.eks. test) hvor det ikke gør noget at der ligger mange domæner på samme IP er de et fint alternativ

Søgeordsanalyse

Google Keyword Planner - det er her jeg altid slår op hvis jeg hurtigt skal se søgevolumen. En rigtig fed feature er også at du kan se søgevolumen fordelt på måneder så du kan få et indtryk over sæsonudsving

Long Tail Pro - et fantastisk værktøj der nemt og hurtigt henter data fra Keyword Planner ind i programmet så du på ingen tid kan kigge på og sortere/filtrere tusindvis af søgeord. Kan også vurdere konkurrencen på de enkelte søgeord12

Keywordtool.io - Finder på ingen tid hundredevis af søgeord som Keyword Planner overser

Ubersuggest - Finder ikke helt så mange som Keywordtool.io, men fanger nogle gange søgeord som Keywordtool.io har overset

Google Trends - lidt besværligt at finde rundt i og kan være svært at finde konkrete data, men nogle gange kan man være heldig at være den første der falder over en trend


Fora, blogs og nyheder

Jeg kommer selvfølgelig forbi flere blogs og fora end nævnt her, men her har jeg listet dem som jeg jævnligt besøger og som jeg bestemt vil anbefale


Online markedsføring:

Marketers.dk - Her er jeg inde stort set dagligt, og der finder man nogle af Danmarks skarpeste hoveder. Aktivitetsniveauet svinger noget, men medlemskabet og det netværk det har givet har betydet meget for mig karriere

Amino.dk - Selv om det ikke længere er der debatterne foregår på højt niveau er jeg stadig forbi en gang i mellem, bare for hyggens skyld

Search Engine Roundtable - Daglige opdateringer om stort og småt inden for online markedsføring. Mange ligegyldige nyheder, men når der er noget i gærde er det her man finder ud af det


Alt det andet:

Disse links har ikke rigtig noget med online markedsføring eller mit arbejde at gøre, men jeg har dem alligevel med her af den ene grund at jeg synes de er så fede at jeg gerne vil dele dem med verden13

Blog.dilbert.com - En helt fantastisk blog der virkelig har fået mine øjne op for persuasion. Specielt Trump-serien er helt fantastisk

WaitButWhy.com - mange lange usandsynligt spændende indlæg om alt mellem himmel og jord

4HourBlog - Tim Feriss har betydet så utroligt meget for min karriere med bogen The 4 Hour Work Week der virkelig har givet mig mit mindset. Jeg får ikke læst indlæggene, men podcastet hører jeg så tit jeg kan.


WordPress

Hvad jeg helt konkret bruger skifter fra projekt til projekt, men her får de go-to løsninger som jeg oftest bruger


Temaer:

Thrive Themes - Det sidste tema jeg har prøvet, og jeg tror ikke jeg kommer til at bruge andet herfra. Simpelthen så lækkert at arbejde i, og man kan lave flotte temaer på ingen tid14
Det er det tema jeg bruger til denne blog

Enfold - Også et tema jeg har brugt rigtig mange gange. Nemt at sætte op og nemt at få til at se godt ud hurtigt

Tesseract - Et super simpelt tema man lige skal vende sig til, men med det er det nemt at lave en pæn landingsside hurtigt


Plugins:

Det er ikke alle plugins jeg bruger hver gang med i min standardinstallation får jeg som regel brugt følgende:

 • WP Quick Setup
 • Yoast SEO
 • Pretty Link (lite)
 • Update Control
 • WP Smush
 • WP SpamShield

Andre SEO-værktøjer

Ud over de værktøjer jeg allerede har nævnt bruger jeg også tit følgende værktøjer:

Majestic SEO - Mit yndlingsværktøj til at analysere backlinks. Andre linkværktøjer/konkurrenter er Ahrefs og MOZ, men jeg synes at Majestic giver den bedste bedømmelse af links værdi15.
Jeg bruger Majestic dagligt til at vurdere domæners værdi, og vil bestemt anbefale det som det bedste linkværktøj

WayBack Archive - her bliver der gemt kopier af hjemmesider løbende, sådan at man kan se hvordan de tidligere har set ud. Jeg bruger det til at se hvad domæner tidligere har handlet om, og især om de har været brugt til noget gris og jeg derfor ikke vil bruge dem


 1. Alle de sider jeg tjener penge på har jeg hos Unoeuro, men sider lavet til linkformål bør være spredt ud over forskellige hosts og ip-adresser for at det virker mere naturligt

 2. De tal man får skal tages med et gran salt, men det er super godt til at give et hurtigt indtryk

 3. I øvrigt søger jeg blogs at læse, så hvis du har en eller anden god blog som du tror jeg ville synes om så send den lige til mig 😀

 4. Man kan godt bruge Thrive Builder uden at købe temaet, men jeg synes det er rart at have det hele samlet

 5. Ahrefs finder som regel en smule flere links, men jeg synes de scorer dem helt forkert og det gør det en del sværere at bruge deres tal til noget

 6. Alle de sider jeg tjener penge på har jeg hos Unoeuro, men sider lavet til linkformål bør være spredt ud over forskellige hosts og ip-adresser for at det virker mere naturligt

 7. De tal man får skal tages med et gran salt, men det er super godt til at give et hurtigt indtryk

 8. I øvrigt søger jeg blogs at læse, så hvis du har en eller anden god blog som du tror jeg ville synes om så send den lige til mig 😀

 9. Man kan godt bruge Thrive Builder uden at købe temaet, men jeg synes det er rart at have det hele samlet

 10. Ahrefs finder som regel en smule flere links, men jeg synes de scorer dem helt forkert og det gør det en del sværere at bruge deres tal til noget

 11. Alle de sider jeg tjener penge på har jeg hos Unoeuro, men sider lavet til linkformål bør være spredt ud over forskellige hosts og ip-adresser for at det virker mere naturligt

 12. De tal man får skal tages med et gran salt, men det er super godt til at give et hurtigt indtryk

 13. I øvrigt søger jeg blogs at læse, så hvis du har en eller anden god blog som du tror jeg ville synes om så send den lige til mig 😀

 14. Man kan godt bruge Thrive Builder uden at købe temaet, men jeg synes det er rart at have det hele samlet

 15. Ahrefs finder som regel en smule flere links, men jeg synes de scorer dem helt forkert og det gør det en del sværere at bruge deres tal til noget